11 Ocak 2012 Çarşamba

Kitaplı Kahve



Burayı keşfeden var mı içinizde?
Ben uzun süredir önünden geçip içeri girememiştim.Gitmek istediğimse ise kapalıydı.
Geçtiğimiz akşamlardan birinde içeri girdim ve en azında vaktim olmasa da bir bakmak istedim mekana:)
Harika bir yer camların önü tepeleme kitap dolu. Üstelik istediğimiz kitabı alıp okuyup kaldığımız yeri işaretleyerek bir daha ki gelişimizde devam edebiliyoruz. Keşke böyle mekanlar olsa.
Umuyorum en kısa sürede kitap okumaya oraya gideceğim.

Websitesi:
http://www.kitaplikahve.com
Tarif:Altunizade Capitol'un ilk kapısının olduğu sokağa girip dümdüz devam edin döner kavşaktan koşuyoluna doğru dümdüz devam ederken hafif bir yokuş göreceksiniz.Bu yokuşun hemen sağında kitaplı kahve'yi görebilirsiniz:)

6 yorum:

  1. hayalimdeki cafelerden biri..yurtdışında bi cafeye gidip kahve kitap keyfi yapanlar oldukça sık rastlanıyor . umarım burda da yaygınlaşır böyle mekanlar.bana da beklerim http://mademoyleisteboyle.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  2. önünden en az on kere geçmişimdir, ama ne yazık ki istememe rağmen içine girip kahvemi içerek kitabımı okuma şansım olmadı. altunizde taraflarında ya da en azından üsküdar-kadıköy hattında oturanlar için güzel bir seçenek. avrupa yakasında oturanlar için ise hayıflanmaktan öteye pek geçemiyecek tıpkı benim gibi sanırım :)

    YanıtlaSil
  3. sayenizde boyle bir yerin varligindan haberdar oldum, OYLESINE BIRI nin dedigi gibi benim de turkiyemde olmasini istedigim bir hayaldi, umarim boyle yerler cogalir, hic olmazsa okumayi genclerimiz sevmeye baslar

    kebelek.com
    sofraortusu.com

    YanıtlaSil
  4. Bende hala gidip oturamadım o yazdığımda uğradığımla kaldım...
    Dediğiniz gibi keşke böyle mekanlar daha fazla olsa!
    Bloglarınızı takipteyim:))

    YanıtlaSil
  5. Kitaplı Kahve olarak yazdıgınız bu guzel yorumlar ıcın teker teker cok teşekkur etmekteyiz. Yeni eklenen kitaplarımız ve kahvelerımiz ile herzaman sizleri mekanımızda ağırlamaktan mutluluk duyarız .

    YanıtlaSil
  6. Biz tesekkur ederiz böyle güzel bir mekan açtığınız için umarım en kısa zamanda mekanı ziyaret edebilirim:)))

    YanıtlaSil