15 Mayıs 2012 Salı

Bradley Trevor Greive-Yarın Belirsiz Bir Dünyadaki Maceralar

Çok güzel bir hediyem oldu:)))Kitaptan daha iyi bir hediye olamaz bence:))Kitaptan çok beğendiğim bazı kısımları paylaşmak istiyorum:
  • Yaşamın soruları karşısında ne kadar zekice yanıtlarınız olursa olsun, önemli olan şey sizi eyleme geçmekten alıkoyan korkularınızı ve şüphelerinizi aşmanızdır.
  • Ne istediğinize gerçekten de dikkat etmelisiniz çünkü kesinlikle kendinize yalan söyleyip de bu yalanla yaşayamazsınız. Hayattan gerçekten de ne istediğiniz konusunda dürüst olmazsanız, size yakın olanları ve en çok da kendinizi incitirsiniz.
  • En çok ile ilgilendiğinizi iyice düşünün. Yaşamak ile ilgili olarak sizi en çok heyecanlandıran şey ne?Sahip olduğunuz bu sınırlı zamanda gerçekten de ne yapmak istiyorsunuz? Geride ne bırakacaksınız? Ancak bütün zamanınızı gelecek hakkında hayaller kurarak harcamayın çünkü yarının anahtarı bugünde gizlidir.






8 Mayıs 2012 Salı

Aslı E. Perker-Sufle

Uzun zamandır okumak istediğim bir kitaptı. Okudum mutluyum:)Bir tatlı bağımlısı olan ben; suflenin yapımının ne kadar zor olduğunu öğrendim.
Kahramanlarımız Marc, Lilia ve Ferda. Bana sorarsanız karakterler güzel çizilmiş. Severek ve çok içine girerek okudum kitabı. Yazarın diğer kitaplarını merak etmeye başladım. Sevgili Mavi Umut  beni mimlemiş umarım bir ara paylaşacağım.