19 Kasım 2011 Cumartesi

Hayat-Zaman

Ben blogumu update etmeyeli çok şey oldu. Türkiye zor günler geçirdi. Buna rağmen birlik ve beraberliğimizin zor günlerde de olsa ortaya çıktığını görmek güzel!
Neler okudum biraz bölük pörçük geçti aslında. Philip K. Dick'in Çığrından Çıkmış Zaman'ının kötü çevirisinden bahsetmiştim sanırım...Yarıladım ama biter mi çok emin değilim.


Şu sıralar Paul Auster'ın New York Üçlemesini okuyorum, ilk Paul Auster'ım:)

Nook'um da ise Richard Carlson'ın Ufak Şeyleri Dert Etmeyin'ini bitirdim. Bundan sonra roman yanında böyle pozitiflik dolu kişisel gelişim kitapları okumayı düşünüyorum :)

Bu sene kitap fuarına gidemedim son 2 günü:((( Kitaplığımda o kadar çok okumam gerekenler var ki önce onlara vakit bulacağım inşallah...
Bayramda Paul Auster hediye geldi daha doğrusu ben seçtim sevgilim aldı...D&R 'ın günlük kitap indirimleri oluyor oradan 7,5 tl ye Doğu Yücel'in son kitabı olan Varolmayanlar'ı aldım.
Bu arada facebook'ta imzalı Glenn Meade kitabı kazanmıştım ama hala elime ulaşmadı uzun zaman oldu artık ümidimi kestim. Glenn Meade ile gmailde konuşma şansı yakaladım bu vesileyle:)Çok sürükleyici bulurum severim kitaplarını.

Önümde evlilik süreci var sanıyorum koşturmaca ile geçecek bir süre. Güzel bir videoyla şimdilik veda ediyorum. Yeni postum kitaplık seçimiyle ilgili olabilir:)))
Herkese bol okumalı diliyorum.